Laatste Nieuws

De 44e Nacht van Zaamslag was in alle opzichten weer een fantastische rally. Een geweldig aantal deelnemers, een pittige maar leuke route en een prachtig compact gebied om te rijden. Dank aan de uitzetters en de gehele organisatie (dit zegt uw webmaster die zelf heeft deelgenomen!). De uitslag en de uitleg kunt u vinden onder respectievelijk de menukopjes Uitslagen en NvZ 2017. Dank allen voor uw sportieve deelname en tot bij de Herfstrit op 5 november 2017!

De voorinschrijving is gesloten. Op de wedstrijddag (zaterdag a.s.) kan nog ingeschreven worden vanaf 17.00 uur tot 18:30 uur aan de wedstrijdtafel in Café Plein 23 voor zover er nog plaatsen vrij zijn. Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier bij de 44e Nacht van Zaamslag.

Wel leuk om te weten welke bedrijven de Nacht van Zaamslag dit jaar een warm hart toedragen en het evenement in enige vorm sponsoren of faciliteren. Dit houdt onze Nacht haalbaar en zorgt voor een bescheiden inschrijfgeld. Dank aan al onze sponsors voor hun bijdrage en/of inzet. Klik op NvZ 2017>Sponsors 2017.

Er zaten een paar foutjes in de eerder geplaatste reglementen die in de nieuwe versie 170429 eruit zijn gehaald. Het gedeelte controles is bovendien nog verder vereenvoudig en dubbelingen er uit gehaald.

Vandaag zijn de Bijzondere Reglementen voor de 44e Nacht van Zaamslag op de website geplaatst. Er is een BR voor Sport- en Tourklasse en een apart BR voor de Instapklasse. De Reglementen vindt u onder de menuknop NvZ 2017. Tevens is de voorlopige deelnemerslijst bijgewerkt.

 

Monday the 25th. webdesign ©2015 Hemel Video - Templates Joomla 3.3